Αναζήτηση

Χρήστες

Έχουμε 50 επισκέπτες συνδεδεμένους
Home Μισθοδοσία Βεβαίωση εφορίας μονίμων
Μισθοδοσία Μόνιμων - ΔΙΠΕ Λέσβου

Βεβαίωση εφορίας μονίμων

ΠΡΟΣΟΧΗ

1. Όσοι εκπαιδευτικοί δικαιώθηκαν από δικαστικές προσφυγές και εισέπραξαν χρήματα μέσα στο 2016, θα πρέπει εκτός από τις " ΑΠΟΔΟΧΕΣ 2016", να εκτυπώσουν και τις αποδοχές των ετών που αφορούσαν οι δικαστικές προσφυγές και να κάνουν συμπληρωματική φορολογική δήλωση για τα έτη αυτά.

Π.χ. αν κάποιος εκπαιδευτικός δικαιώθηκε για προσφυγή που είχε κάνει για το έτος 2004, θα εκτυπώσει τις " ΑΠΟΔΟΧΕΣ 2016", που αφορά τον μισθό που έλαβε για το τρέχον έτος (εκεί θα υπάρχουν και οι τόκοι των δικαστικών) και θα εκτυπώσει και τα " ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ 2004" που αφορά τα χρήματα της δικαστικής προσφυγής. Για το έτος 2004 θα πρέπει να κάνει συμπληρωματική φορολογική δήλωση κατόπιν συνεννόησης με λογιστή ή την Εφορία.

2. Το Καθαρό ποσό της Βεβαίωσης των Αποδοχών περιλαμβάνει το Καθαρό Ποσό που εισπράξατε + τον Φόρο που παρακρατήθηκε + την Εισφορά Αλληλεγγύης + Δάνεια αν υπάρχουν ( Ταχ. Ταμιευτήριο, Παρακαταθηκών ΤΕΑΔΥ ΜΤΠΥ) + την Συνδρομή που παρακρατήθηκε για τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών και θα πρέπει να ζητηθεί απόδειξη από τον Σύλλογο - εξαιρούνται όσοι είναι αποσπασμένοι εκτός Λέσβου στους οποίους δεν παρακρατήθηκε.

 

 

Στο αρχικό αυτό στάδιο δεν χρειάζεται να εισάγετε κωδικό PIN

 

 

ΑΦΜ: ΑΠΟΔΟΧΕΣ: PIN:

 

 

 

 

 


Δημοφιλή

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα


Designed by Voipwebnet Solutions